Big Switch Program: LipoLip

Nieuw jaar, nieuwe versie van jezelf?
Zet de eeuwige strijd met je gewicht en andere gezondheidsproblemen stop!

Prijs: € 415 (incl. nieuwe kookboek: MINDFUL FOOD)

Ben jij er klaar voor?
Vul dan snel het formulier hieronder in!

Je kan het...

Onze coaches zijn er voor jou gedurende het volledige traject. We nemen lichaamanalyses af voor, tijdens en na het traject om zo je resultaten in kaart te bregen. Tijdens deze sessie is er voldoende ruimte om aan je coach al je vragen te stellen.

In het pakket zit ook ons nieuwe kookboek: MINDFUL FOOD. Hierin vind je 70 recepten en handige weekmenu’s terug als leidraad doorheen het traject!

Reviews

Beste dieet ooit! Met veel trots kan ik zeggen dat het mij gelukt is. Na 24 dagen Lipolip kuur en 3 dagen afbouwen (zonder ampullen), ben ik maar liefst 10% van mijn gewicht kwijtgeraakt en heb ik heel wat centimeterverlies op de juiste plaatsen. Ik ga met veel plezier elke morgen op de weegschaal staan, de kilo’s verminderen nog elke dag door de gezonde eetgewoonte vol te houden. Na 3 tot 6 weken kan ik overgaan naar de 80/20 regel, wat het alleen maar gemakkelijker zal maken. Mijn lichamelijke klachten zijn beter, ik heb meer energie en ik kan terug comfortabel in mijn kleren. Dankzij de duidelijke instructies en ondersteuning van Els was de kuur voor mij niet zo moeilijk. Haar begeleiding was van onschatbare waarde en speelde een cruciale rol bij het behalen van mijn streefgewicht. Ze deelde niet alleen de basisprincipes van het dieet, maar stond altijd paraat om eventuele vragen te beantwoorden en moedigde me aan om steeds vol te houden. Ik ben Els enorm dankbaar voor haar betrokkenheid en professionele begeleiding gedurende het hele proces. Hongergevoel heb ik niet gehad en ik besef nu dat je zonder vet ook lekker kan koken en eten. Het Lipolip dieet, gecombineerd met 2 keer per week 20 minuten E-move en/of E-shape onder de deskundige begeleiding van Alexander, bleek voor mij de ultieme formule te zijn. Ondanks mijn drukke sociale leven ben ik van plan om deze Lipolip kuur zeker jaarlijks te volgen, misschien wel twee keer per jaar. Ik zie het als een reset voor mijn lichaam. Het E-fit programma volg ik al meer dan twee jaar en is inmiddels een vaste gewoonte geworden en zal ik ook proberen vol te houden. Als je op zoek bent naar een effectief dieet met blijvende resultaten en uitstekende begeleiding, dan raad ik het Lipolip dieet van harte aan. Het heeft mijn leven positief veranderd, en ik ben ervan overtuigd dat het ook voor anderen een geweldige ervaring kan zijn.
- Tania C.
Na vier kindjes heeft mijn lichaam al heel flexibel moeten zijn. En hoewel ik het daar heel dankbaar voor ben, ben ik toch niet altijd even tevreden over de vormen die mijn lijf 2.0 heeft aangenomen. Ook de fitheid liet een beetje te wensen over. Al menig maal probeerde ik allerlei diëten, maar gaf ik meestal snel op wegens niet genoeg/geen resultaat of te veel restricties waardoor het leven letterlijk minder leuk werd 😊 Ik was dan ook aangenaam verrast toen een vriendin mij vertelde dat zij 9kg verloor met een kuur lipolip, op amper 36 dagen en zonder honger en hoofdpijn (het vermelden waard!). Toeval of niet, sinds kort biedt ook Els dit programma aan op de sportclub waar ik al even lid ben. Dat gaf me meteen veel vertrouwen, Els is zo’n authentieke en enthousiaste persoon – met haar aan mijn zijde zou dit lukken! Met lipolip heb ik voor het eerst een programma in handen waarbij je lekker en gezond mag blijven eten en toch grote hoeveelheden vet kan verliezen (ook het echte ongezonde vet rond je organen). Ik leerde weer plezier vinden in gezond eten, en leerde nieuwe recepten en voedselcombinaties kennen. Ondertussen zit de kuur van 36 dagen erop en tekent de weegschaal -10kg. Mijn vetpercentage is gezakt (ook dat viscerale vet wat veel gezondheidsrisico’s) met zich meebrengt, ik pas weer comfortabel in mijn kleding en vooral: ik voel me fitter dan ooit! Merci Els, merci lipolip!
- Lies C.
Ik vind het lipomen dieet een echte game changer. Na veel geprobeerd te hebben zonder echt resultaat, heeft dit programma mij geholpen op 36 dagen tijd meer dan 10% van mijn lichaamsgewicht te verliezen. Geen maaltijd-vervangende poeders of producten, maar creatief aan de slag gaan met echt voedsel hebben mij een nieuwe manier van eten aangeleerd waarin ik mijn voorkeuren nog altijd kan terugvinden. Een echte aanrader!
- Frederik H.

Ben jij er klaar voor?

Wil onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Copyright © 2023 Fitology