Frequently asked questions

Terwijl u traint worden er elektrische impulsen met een laag niveau naar de pads op uw ledematen en romp gestuurd die spiercontracties veroorzaken. EMS bootst de pulsen van de hersenen na, maar dan intenser, waardoor natuurlijke spierweerstand wordt geboden, net zoals je zou krijgen van krachtmachines.

Het is vergelijkbaar met de druk die u zou ervaren tijdens een typische massagesessie.

EMS-pads zijn strategisch geplaatst op de specifieke spier die wordt gestimuleerd, met kleine aanpassingen van de impulsintensiteit, stroom en ritmes die worden aangepast aan uw fitnessniveau. De spier trekt samen en laat ritmisch los als reactie op de prikkels.

Vast en zeker! Het is zelfs wetenschappelijk getest onder zorgvuldig gereguleerde en gecontroleerde onderzoeksomstandigheden. 

Doorgaans duurt het ongeveer 3 tot 4 weken voordat er een echte, merkbare verbetering optreedt. Maar bij langdurig gebruik kunt u een slankere taille, strakkere spiergroepen, verbeterd uithoudingsvermogen, lichaamssamenstelling, versteviging en een betere houding en algehele balans verwachten.

Een EMS-sessie omvat een breed scala aan verschillende oefeningen in een korte periode. Je lichaam zal dezelfde effecten ervaren die je nodig zou hebben tijdens een normale training van anderhalf uur. Bovendien versterkt de EMS-technologie de ervaring tot een niveau waarop u uw spierbetrokkenheid kunt verhogen van 45% naar 95%.

© Fitology 2021 ¦ BE 0759.706.077