Trainingen

Na een intakegesprek wordt gekeken wat voor u de beste methode is. 
Aan de hand van een professionele en grondige InBody lichaamsanalyse stellen we samen met u een gericht trainingsplan voor u op.

Qua type trainingen kan je kiezen tussen:

  • Een doelgerichte work-out. In de trainingsprogramma’s wordt er rekening gehouden met evt. gewrichtsproblemen en hoe goed of hoe slecht de conditie is.
  • Een E-Fit cardio- & spiertraining
  • Passief slank & strak

Na het aantrekken van uw eigen (en dus perfect hygiënisch) e-wear pakje, trekken we u daarboven een elektrodenpakje aan. Dit bestaat uit een jas, broek, arm- en kuitgordels. Op éénzelfde moment, activeren we op die manier 10 verschillende spiergroepen. De E-pads versturen verschillende E.M.S.-impulsen naar de spieren, de vetcellen, het bindweefsel en de huid

Tussentijds worden de resultaten geëvalueerd en uw traningsprogramma wordt ook steeds bijgestuurd en aangepast.

Met een doelgericht impulsprogramma kunnen we op een instelbare manier de juiste spieren op de juiste diepte activeren. Iedere spiergroep wordt apart ingesteld zodat er optimale resultaten behaald kunnen worden. 

Filology werkt met verschillende Electro fitness trainingsmethodes en voedingstrajecten. We zoeken samen met jouw naar de perfecte E-fit sessies en gepaste begeleiding en werken resultaat gericht.

Dit is echt maatwerk!

Ontdek onze trainingen

E-MOVE

Fitter, slanker en gespierder.
18x meer resultaat in 20 minuten.

E-SHAPE

Slank en strak zonder sporten
met EMS en infrarood.

E-RELIEVE

Pijnreductie rug, nek en gewrichten
met instant effect.

© Fitology 2021 ¦ BE 0759.706.077