MEDISCH GOEDGEKEURDE APPARATUUR MET AANGETOOND RESULTAAT

INTENSERE EN DIEPERE STIMULATIE VOOR DE SPIEREN

De wonderen
van EMS en infrarood
voor je lichaam

Elektro musculaire stimulatie of EMS is een technologie die sinds de jaren ’70 gebruikt wordt in de revalidatie en kinesitherapie. De EMS-toestellen die Fitology gebruikt zijn van een volgende generatie en worden de laatste jaren steeds vaker ingezet, niet alleen voor revalidatie, maar voor algemene training en figuurverbetering. EMS training is doeltreffend en behaalt in verschillende wetenschappelijke onderzoeken positieve resultaten op het gebied van krachttraining.

Infrarood neemt de oorzaak van pijn en spierproblemen niet weg maar zal het genezingsproces wel ondersteunen. Infraroodstraling versnelt de bloedcirculatie in het gehele lichaam en verbetert ons celmetabolisme.

Fitter en gespierder in 2×20 minuten per week!

In een Fitology training van slechts 20 minuten worden je spieren 18x efficiënter getraind dan in een traditionele fitness work-out van 90 minuten. Je volledige lichaam wordt aangepakt. Door middel van EMS krijgen de 10 grote spiergroepen een full body work-out!    

Fitology gebruikt E-Fit Infinity wireless toestellen die je een volledige bewegingsvrijheid geven doordat er geen kabels meer zijn tussen de klant en het apparaat. Door middel van 20 E-pads verspreid in een vest, broek, arm- en kuitgordels krijg je in slechts 20 minuten een volledige full body work-out. De E-pads sturen verschillende impulsen naar jouw spieren, vetlaag, bindweefsel en huid. Tijdens een E-Fit sessie wordt er gelijktijdig meer dan 90% van jouw spiervezels gestimuleerd. Tijdens een gewone training is dit slechts 30%! 

De 10 spiergroepen en het impulsprogramma worden apart geregeld waardoor er optimale resultaten behaald worden. De sessies zijn individueel aan te passen a.d.h.v. de  doelstellingen, probleemzones, conditie en eventuele rug- & gewrichtsklachten.

 

  • 48 000 spiercontracties in 1 sessie
  • 90% spierversteviging (bij gewone training is dit slechts 30%)
  • Activeert het volledige lichaam
  • Snel resultaat
  • Snellere vetverbranding
  • Medisch goedgekeurd toestel

Don’t wait any longer…

Infrarood: heilzaam voor spieren en gewrichten

Fitology combineert gespecialiseerde rugjassen en lichaamspakken gecombineerd met EMS en infrarood. Terwijl EMS werkt op spier- en bindweefselversteviging, zal de infrarood de spieren geleidelijk aan opwarmen zoals bij intensief sporten. Dit verhoogt de elasticiteit van de spieren waardoor spanningen verminderen. 

Onze spieren hebben nood aan zuurstof om te kunnen functioneren. Het pak zorgt voor een betere bloedcirculatie waardoor er meer aanvoer is van meer zuurstofrijk bloed.  Vooral voor wie door overbelasting last heeft van kleine scheurtjes in de spieren en gewrichten kan hiermee het genezingsproces aanzienlijk versnellen.

De speciale pakken van Fitology werken met IR-C lange golf infraroodtechnologie dat 4 tot 22 micrometer diep in het lichaam gaat. Langegolf infraroodstralen dringen in onze huid binnen en zijn veilig voor zowel jonge als oudere mensen. In onze huid brengen ze de microscopisch kleine watermoleculen in beweging waardoor warmte ontstaat. Het lichaam zorgt er zelf voor dat deze warmte tot 3,5 cm diep in het lichaam wordt gestuurd waardoor het sneller, efficiënter, beter én vooral veiliger opwarmt. Als gevolg daarvan versnelt de bloedcirculatie in het gehele lichaam en verbetert ons celmetabolisme.

ONTDEK ONZE TRAININGEN

E-MOVE

Een full body workout van 20 minuten voor een fitter, slanker & gespierder lichaam.

E-SHAPE

In slechts 20 minuten word je slank & strak zonder. Enjoy your me-time!

E-RELIEVE

Verstrek al jouw zwakker spiergroepen. na een aantal sessies voel je al een merkbaar verschil!

  Copyright © 2023 Fitology